Stress & Burn-out coaching

Stress maakt deel uit van ons dagelijks leven, op het werk en privé. De werkdruk wordt alsmaar groter en daardoor moeten we met minder mensen steeds meer werk verzetten. Een overvolle mailbox, de verwachting om voortdurend bereikbaar te zijn, herstructureringen en nieuwe technologieën onder de knie krijgen. Omgaan met lastige klanten en veeleisende leidinggevenden. Conflicten op het werk, telewerken en andere verantwoordelijkheden bij je thuis…

Kortom, er zijn veel stressbronnen aanwezig in het leven en ze zijn niet altijd even makkelijk om mee om te gaan.

 

Heb je soms het gevoel dat je niet voldoende bestand bent tegen een tegenslag, op je werk of privé, en wil je hier anders mee leren omgaan?

 

Stress & Burn-out coaching kan je helpen beter met deze situaties om te gaan en te herstellen van stress-of burn-out klachten om je zo duurzaam veerkrachtiger te maken. Aan de hand van verschillende wetenschappelijk onderbouwde technieken leren we jou hoe je jouw mentale weerbaarheid en innerlijke kracht optimaal kan verhogen.

Maak het verschil en word zo de beste versie van jezelf. Mentale weerbaarheid kan je trainen als een spier: hoe meer je ze traint, hoe groter je veerkracht zal worden en hoe gelukkiger je jouw eigen leven zal ervaren.

 

The best project you will ever work on is yourself.

 

Voor wie?

Voor mensen met (aanhoudende) stressgerelateerde klachten, die in een burn-out zitten of preventief aan hun veerkracht willen werken.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

We starten met een verkennend gesprek waarbij we jouw huidige situatie en het gewenste resultaat in kaart brengen. Van hieruit kijken we verder naar de hindernissen die je wil aanpakken en mogelijke hulpbronnen om je zo naar het einddoel te brengen: een mentaal sterker en veerkrachtiger persoon!

Tarieven?

Het tarief voor een sessie van 1 uur is 70 euro. Afhankelijk van de mutualiteit waarbij je bent aangesloten, kan je van tussenkomst genieten.

Waar gaat de coaching door?

De coaching sessies gaan door in onze praktijk, online of al wandelend in de natuur.

Wil je graag de beste versie van jezelf worden?

Wacht niet langer en maak een afspraak.

Wat klanten zeggen

Shana, 26 jaar

"Ik wil je bedanken voor de leerrijke en fijne sessies om mijn veerkracht naar een hoger niveau te tillen. Ik heb hier heel wat uit geleerd. Bedankt!"

 

Wil je graag meer informatie?