Bedrijven

Bij I-Focus begrijpen we dat professionele transities en effectief HR-beheer cruciaal zijn voor het succes van individuen en organisaties. Ontdek onze toegewijde diensten en maak gebruik van onze expertise in Outplacement en Consultancy. 

 

Outplacement

Wij bieden deskundige begeleiding aan medewerkers die een professionele overgang doormaken. Onze outplacementdienst voorziet in alles, van administratieve ondersteuning tot psychologische begeleiding, om een soepele overgang naar nieuw werk te waarborgen.

Ontdek de meerwaarde van outplacement, niet alleen als een wettelijke verplichting in bepaalde gevallen, maar vooral als een waardevolle ondersteuning voor de herintegratie van medewerkers in het professionele leven.

 

Consultancy

Wanneer jouw organisatie behoefte heeft aan extra ondersteuning op het gebied van HR, ben je bij I-Focus aan het juiste adres. Onze maatwerk consultancydiensten bieden oplossingen voor verschillende uitdagingen binnen HR, waaronder rekrutering, HR business partnering, projectmanagement, loopbaanbegeleiding, outplacement en ondersteuning bij HR-informatiesystemen. 

Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van personeelsontwikkeling en strategisch HR-beheer.

 

Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan jouw behoeften.

Wil je graag meer informatie?