Particulieren

Bij I-Focus begrijpen we dat het leven uitdagend kan zijn en dat individuele behoeften variëren. Daarom bieden we een reeks op maat gemaakte diensten om jou te ondersteunen op je persoonlijke reis naar welzijn en groei.

Loopbaanbegeleiding: 
Ontdek jouw ideale carrièrepad en ontwikkel de vaardigheden om je professionele doelen te bereiken. Of je nu een nieuwe richting zoekt of wilt groeien in je huidige loopbaan, wij zijn er om je te begeleiden.

Studiekeuze Begeleiding: 
Maak weloverwogen keuzes voor je academische toekomst. Onze studiekeuzebegeleiding helpt je bij het vinden van de juiste opleiding die past bij jouw passies en doelen.

Stress & Burn-out Beheer: 
Leer effectieve strategieën om stress te verminderen en veerkracht op te bouwen. Onze begeleiding helpt je om balans te vinden in het hectische leven van alledag.

Hartcoherentietraining: 
Ontwikkel vaardigheden om emotioneel evenwicht te bereiken en stress te verminderen met onze hartcoherentietraining. Een holistische benadering voor een gezonder leven.

Therapie: 
Biedt een veilige ruimte om te praten over persoonlijke uitdagingen en emoties. Samen werken we aan positieve veranderingen en mentaal welzijn.

Of je nu op zoek bent naar loopbaanadvies, stressbeheer, of persoonlijke ontwikkeling, wij zijn hier om jou te ondersteunen. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan jouw welzijn en persoonlijke groei.

 

Wil je graag meer informatie?