Loopbaanbegeleiding

Woon je in Vlaanderen of Brussel? Heb je minimaal 7 jaar of 84 maanden werkervaring opgedaan als loontrekkende of zelfstandige? Heb je de afgelopen 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding gevolgd? Dan is de kans groot dat je recht hebt op VDAB loopbaancheques.

 

Waarvoor kan je loopbaanbegeleiding gebruiken?

– Voor alle werkgelerateerde vragen over je loopbaan, huidige of toekomstige job: bv. welke job past bij mij, wat zijn mijn talenten en hoe kan ik die best inzetten in mijn job,…

Re-integratie naar de werkvloer na een periode van aanhoudende stress-of burn-out klachten

 

Voor wie?

Voor iedereen met werkgerelateerde vragen

Enkel loontrekkenden of zelfstandigen met 7 jaar werkervaring die nog geen loopbaancheques hebben gebruikt of waarbij het langer dan 6 jaar geleden is komen in aanmerking voor loopbaanbegeleiding met loopbaancheques.

Werkzoekenden kunnen gratis loopbaanbegeleiding volgen bij de VDAB maar indien zij dit wensen kunnen ze ook zonder loopbaancheques bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding.

 

Met loopbaancheques

Als loontrekkende of zelfstandige heb je iedere 6 jaar recht op 2 loopbaancheques. Deze kosten elk 45 euro. De eerste loopbaancheque geeft recht op 4 uur begeleiding en de tweede loopbaancheque op 3 uur begeleiding.

In afwachting van je loopbaancheque kunnen we reeds een gratis telefonisch kennismakingsgesprek hebben. Eens je je loopbaancheque hebt ontvangen, starten we de begeleiding.

Mijn loopbaancentrum I-Focus Coaching is erkend door de Vlaamse Overheid en de VDAB zodat je bij mij gebruik kan maken van VDAB loopbaancheques.

 

Hoe loopbaancheques aanvragen?

Je kan je loopbaancheque aanvragen via de website van VDAB of op het nummer 0800 30 700.

Je kan slechts 1 loopbaancheque tegelijk aanvragen dus om je tweede loopbaancheque te bestellen, dient je eerste loopbaancheque te zijn afgerond.  De bestelwijze is dezelfde als bij je eerste loopbaancheque.

 

 

 

Zonder loopbaancheques

Heeft VDAB je laten weten dat je geen recht hebt op loopbaancheques of heb je al je loopbaancheques reeds opgebruikt? Dan kan je nog steeds loopbaanbegeleiding volgen.

Het tarief voor een sessie van 1 uur is 80 euro voor werknemers en 100 euro incl btw voor zelfstandigen.

 

Waar gaat de begeleiding door?

De begeleiding gaat door in onze praktijk, online of al wandelend in de natuur.

 

Geeft je job je niet meer de voldoening die je nodig hebt?

Volg loopbaanbegeleiding en vraag je gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan.

Wat klanten zeggen

Dennis, 36 jaar

"Ik liep al een hele tijd met twijfels en onzekerheid rond over mijn werk en de richting die ik wou uitgaan in mijn loopbaan. Isabel maakte me, aan de hand van een aantal praktische testen, bewuster van wat ik graag en goed doe. Dankzij de begeleiding weet ik in welk soort job ik mij het beste voel. Hierdoor durfde ik de stap zetten om een aantal moeilijke keuzes te maken. Het heeft even geduurd, maar vandaag ben ik met meer zelfvertrouwen en voldoening aan de slag in een job die echt bij me past."

Sarah, 29 jaar

"Drie woorden typeren Isabel: passie, professionaliteit en empathie. Isabel is een bijzondere loopbaanbegeleidster. Via haar methode heb ik het beste uit mezelf weten halen. Na onze sessies wist ik direct weer wie ik ben en waar ik voor wil gaan. Dankjewel om me terug in de juiste richting te duwen!"

Arianne, jonge veertiger

"De passie en gedrevenheid waarmee ik vroeger mijn job uitoefende, waren al enige tijd afgevlakt. Toen ook mijn privéleven eronder ging lijden, nam ik de stap naar loopbaanbegeleiding. Op een gestructureerde manier kreeg ik verhelderende inzichten. Het was best hard werken en best confronterend ook. Maar het was het absoluut waard. Ik weet nu waar mijn talenten liggen, wat me professioneel doet excelleren en welke omgevingsfactoren mijn professioneel geluk bepalen. Alleen was ik nooit tot deze inzichten gekomen!"

 

 

 

Wil je graag meer informatie?